Kotleciarka elektryczna Victor

Ładuję...
W magazynie
SKU
721570
Cena promocyjna 4 197,38 zł 3 412,50 zł Normalna cena 5 381,25 zł
Kotleciarka elektryczna to profesjonalne urządzenie do mechanicznej obróbki mięsa. Dzięki ostrym nożom bezbłędnie nacina i delikatnie rozgniata płaty mięsa.

Kotleciarka elektryczna

Kotleciarka/ steaker jest profesjonalnym urządzenie do mechanicznej obróbki mięsa. Zestaw noży tnących zmiękcza strukturę mięsa, sprawia że jest ono delikatniejsze, miękkie i bardziej soczyste. Włókna mięsa zostają nacięte i zmiękczone, ale nie zmiażdżone. Urządzenie pomocne przy przyrządzaniu mięsa na steki, bitki filety i kotlety.

Najważniejsze cechy tego produktu:

  • kotleciarka idealna do firm cateringowych, restauracji i domów weselnych, sklepów mięsnych i zakładów gastronomicznych, obiektach zbiorowego żywienia itp.
  • maksymalna wielkość porcji mięsa: szerokość 158 mm x grubość 23 mm
  • 2 wałki nacinające z ostrymi ostrzami
  • wydajność teoretyczna: do 420 steków/godz
  • UWAGA! Kotleciarka zmiękcza włókna mięsa, ale go nie rozbija. Przed smażeniem mięso należy rozbić do wymaganej grubości. Nie należy używać mięsa z grubymi żyłami i kośćmi.
  • łatwo demontowalne elementy
  • antypoślizgowe nóżki
  • urządzenie wyprodukowane w Polsce
Więcej informacji
SKU 721570
Producent Victor
Szerokość [cm] 31.000000
Głębokość [cm] 50.000000
Wysokość [cm] 50.000000
Masa [kg] 20.000000
Moc [kW] 0.370000
Zasilanie elektryczne 230V
Wydajność [kotlety/h] 420.000000
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Kotleciarka elektryczna Victor
Twoja ocena
Znaleźliśmy inne produkty, które mogą Cię zainteresować!