Kotleciarka elektryczna
Kotleciarka elektryczna
Kotleciarka elektryczna
Kotleciarka/ steaker jest profesjonalnym urządzenie do mechanicznej obróbki mięsa. Zestaw noży tnących zmiękcza strukturę mięsa, sprawia że jest ono delikatniejsze, miękkie i bardziej soczyste. Włókna mięsa zostają nacięte i zmiękczone, ale nie zmiażdżone. Urządzenie pomocne przy przyrządzaniu mięsa na steki, bitki filety i kotlety.
Najważniejsze cechy tego produktu:
- kotleciarka idealna do firm cateringowych, restauracji i domów weselnych, sklepów mięsnych i zakładów gastronomicznych, obiektach zbiorowego żywienia itp.
- maksymalna wielkość porcji mięsa: szerokość 164 mm x grubość 20 mm
- 2 wałki nacinające z ostrymi ostrzami
- wydajność teoretyczna: do 600 steków/godz
- UWAGA! Kotleciarka zmiękcza włókna mięsa, ale go nie rozbija. Przez smażeniem mięso należy rozbić do wymaganej grubości. Nie należy używać mięsa z grubymi żyłami i kośćmi.
- łatwo demontowalne elementy
- antypoślizgowe nóżki
| SKU | 721580 |
|---|---|
| Producent | Stalgast |
| Szerokość [cm] | 26.000000 |
| Głębokość [cm] | 79.000000 |
| Wysokość [cm] | 57.500000 |
| Masa [kg] | 19.200000 |
| Moc [kW] | 0.350000 |
| Zasilanie | prąd |
| Wydajność [kg/h] | 120.000000 |
| Wydajność [kotlety/h] | 600.000000 |
Napisz własną recenzję
Znaleźliśmy inne produkty, które mogą Cię zainteresować!


