Kostkarki

Ładuję...

Kostkarki gastronomiczne to urządzenia przeznaczone do hoteli, restauracji, pubów, dyskotek, barów, a także supermarketów, sklepów rybnych, przemysłu itp. Ze względu na rodzaj chłodzenia wyróżniamy kostkarki chłodzone powietrzem i chłodzone wodą.

W przypadku kostkarek chłodzonych powietrzem nie można umieszczać ich w zabudowie, a urządzenie wymaga min. 20 cm wolnej przestrzeni z każdej strony. Kostkarki chłodzone wodą nie wymagają tyle wolnej przestrzeni wokół i moga być stosowane w zabudowie np. w barze pod blatem, jednak wykorzystując wodę jako czynnik chłodzący zużywają jej w ciągu doby zdecydowanie więcej niż ich odpowiedniki chłodzone powietrzem.

Należy pamiętać, że urządzenie wymaga podłączenia do wody i do odpływu.

Zobacz jako Siatka Lista

1 element

na stronę
Ustaw kierunek malejący
  1. Automatyczny dozownik do lodu kruszonego
    Automatyczny dozownik do lodu kruszonego
    Cena promocyjna 18 695,02 zł 15 199,20 zł Normalna cena 23 368,77 zł
    Brak w magazynie
Zobacz jako Siatka Lista

1 element

na stronę
Ustaw kierunek malejący