Piec konwekcyjno-parowy piekarniczy gazowy ST-Bakery manualny 10x (600x400) 20 kW

Ładuję...
Brak w magazynie
SKU
1980613
Cena promocyjna 32 709,08 zł 26 592,75 zł Normalna cena 43 612,11 zł
Piec konwekcyjno-parowy piekarniczy gazowy ST-Bakery manualny 10x (600x400) 20 kW

Piec konwekcyjno-parowy piekarniczy gazowy ST-Bakery manualny 10x (600x400) 20 kW

  • manualny, intuicyjny panel sterowania, klamka drzwi z prawej strony
  • alarm na koniec cyklu pracy
  • wyłącznik drzwiowy
  • wewnetrzne oświetlenie LED
  • przyłacze wody 3/4 cala
  • regulacja wilgotności od 0 do 100 %
  • regulacja czasu od 0–120 minut i tryb non-stop
  • komin sterowany manualnie
  • odległość między prowadnicami ~ 80 mm
  • rozmiar komory 71 x 50 x 87,5 cm
  • sygnalizacja LED - temp., czas i nawilżania
  • możliwość zastosowania blach GN 1/1 (10xGN 1/1)
  • rewers wentylatora
  • podwójna bezpieczna szyba
  • przycisk resetowania sterownika gazowego
  • zakres temperatur: 50 - 250 °C
  • poziom głośności: ~70 dB

 

Funkcje i wyposażenie:

  • MANUAL COOKING - łatwe ustawienie trybów pracy dla dowolnego dania
  • STEAM CONTROL - dokładna regulacja poziomu wilgotności wewnątrz komory pieca w zakresie od 0 do 100%, z dokładna regulacja co 5%
  • FAN CONTROL - 10 poziomów regulacji wentylatora pracującego z rewersem
  • CLIMA CONTROL - szybkie obniżenie wilgotności wewnątrz komory
  • DELTA T - zaawansowany tryb wykorzystujący sondę dołączoną do pieca. Polega on na utrzymywaniu
    stałej różnicy temperatury między wnętrzem produktu, a komorą pieca
  • MULTIPOINT PROBE - dodatkowa sonda służąca do pomiaru temperatury w trzech różnych punktach (dostępna opcjonalnie)
  • VACUUM PROBE - najwyższa precyzja pomiaru temperatury wnętrza potrawy w technice gotowania SOUS-VIDE (dostępna opcjonalnie)
  • 99 PROGRAMÓW PO 6 ETAPÓW - możliwość pracy na 99 programach w aż 6 etapach
  • GAROWANIE - stała temperatura podczas wyrastania ciasta zapewnia uzyskanie za każdym razem wspaniałych wypieków
  • PALNIK GAZOWY PREMIX - dostępny we wszystkich piecach gazowych, nowy palnik, obniża zużycie gazu. Jego konstrukcja pozwala na uzyskanie równomiernej temperatury w komorze pieca
  • REGENERACJA / PODTRZYMYWANIE TEMPERATURY - pozwala podgrzać wcześniej przygotowane danie, zachowując jego walory smakowe i estetyczne. Podtrzymywanie temperatury daje możliwość wydania potraw z opóźnieniem
  • PLANNING - opóźnienie startu pracy pieca pozwala zaoszczędzić czas. Zaplanowanie godzin pracy urządzenia
    pozwala na przyrządzenie potrawy z długim czasem przygotowania na wybraną godzinę

 

W celu uzyskaniu uprawnień z gwarancji, urządzenie musi zostać zarejestrowane w ciągu 30 dni od pierwszego uruchomienia na stronie https://stalgast.com/rejestracja

 

Podczas użytkowania pieca konwekcyjno-parowego należy korzystać z wody o twardości nie większej niż 6°dH w skali niemieckiej. Twardsza woda powoduje osadzanie się kamienia na grzałkach, co może spowodować uszkodzenie i utratę gwarancji.

W celu zmiękczenia wody należy korzystać z uzdatniacza wody. Oferta uzdatniaczy wody - kliknij tutaj.

Więcej informacji
SKU 1980613
Producent FM Industrial
Szerokość [cm] 88.500000
Głębokość [cm] 104.000000
Wysokość [cm] 119.000000
Zasilanie gazowe - gaz ziemny
Moc grzewcza [kW] 20.000000
Rozmiar komory 600x400 / GN 1/1
Liczba półek 10.000000
Sterowanie elektroniczne
System myjący nie
Sonda rdzenia potrawy nie
Masa [kg] 145
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Piec konwekcyjno-parowy piekarniczy gazowy ST-Bakery manualny 10x (600x400) 20 kW
Twoja ocena