Kostkarki

Ładuję...

Kostkarki gastronomiczne to urządzenia przeznaczone do hoteli, restauracji, pubów, dyskotek, barów, a także supermarketów, sklepów rybnych, przemysłu itp. Ze względu na rodzaj chłodzenia wyróżniamy kostkarki chłodzone powietrzem i chłodzone wodą.

W przypadku kostkarek chłodzonych powietrzem nie można umieszczać ich w zabudowie, a urządzenie wymaga min. 20 cm wolnej przestrzeni z każdej strony. Kostkarki chłodzone wodą nie wymagają tyle wolnej przestrzeni wokół i moga być stosowane w zabudowie np. w barze pod blatem, jednak wykorzystując wodę jako czynnik chłodzący zużywają jej w ciągu doby zdecydowanie więcej niż ich odpowiedniki chłodzone powietrzem.

Należy pamiętać, że urządzenie wymaga podłączenia do wody i do odpływu.

Zobacz jako Siatka Lista

1 element

na stronę
Ustaw kierunek malejący
  1. kostkarka do lodu pomocnicza
    Kostkarka do lodu (pomocnicza)
    Cena promocyjna 1 105,03 zł 898,40 zł Normalna cena 1 381,29 zł
Zobacz jako Siatka Lista

1 element

na stronę
Ustaw kierunek malejący