Kostkarki
Kostkarki gastronomiczne to urządzenia przeznaczone do hoteli, restauracji, pubów, dyskotek, barów, a także supermarketów, sklepów rybnych, przemysłu itp. Ze względu na rodzaj chłodzenia wyróżniamy kostkarki chłodzone powietrzem i chłodzone wodą.
W przypadku kostkarek chłodzonych powietrzem nie można umieszczać ich w zabudowie, a urządzenie wymaga min. 20 cm wolnej przestrzeni z każdej strony. Kostkarki chłodzone wodą nie wymagają tyle wolnej przestrzeni wokół i moga być stosowane w zabudowie np. w barze pod blatem, jednak wykorzystując wodę jako czynnik chłodzący zużywają jej w ciągu doby zdecydowanie więcej niż ich odpowiedniki chłodzone powietrzem.
Należy pamiętać, że urządzenie wymaga podłączenia do wody i do odpływu.
Korzystamy z cookies --- oraz --- JESTEŚMY DLA PROFESJONALISTÓW --- przeczytaj:
Ta strona wymaga stosowania cookies do pełnego działania. Informacje przechowywane w cookies opisane są w naszej Polityce Prywatności. --- Nie prowadzimy sprzedaży konsumenckiej. Sklep otogastro.pl prowadzi sprzedaż dla jednostek budżetowych (m.in.: szkół, przedszkoli, DPS, SW), organizacji kościelnych, osób prawnych oraz przedsiębiorców w rozumieniu ustawy z dnia 2 lipca 2004r. o swobodzie działalności gospodarczej.
- Głębokość [cm] 36,00 - 36,99 Usuń ten element