Oferujemy wyposażenie dla gastronomii, urządzenia gastronomiczne z serwisem i projekty lokali.

Connect with Facebook

Piec konwekcyjny z naparowaniem i sondą termiczną 6xGN1/1

Oceń ten produkt jako pierwszy

Dostępność: W magazynie

Normalna cena: 14 298,75 zł

Nasza cena: Netto: 9 455,00 zł z VAT: 11 629,65 zł

LUB

Opis skrócony

Piec konwekcyjny z naparowaniem i sondą termiczną 6xGN1/1

Piec konwekcyjny z naparowaniem i sondą termiczną 6xGN1/1

Kliknij dwukrotnie na powyższy obrazek, aby obejrzeć go w całości

Zmniejsz
Powiększ

Więcej zdjęć

  • Kliknij, aby otworzć podgląd

Szczegóły

Piec konwekcyjny z naparowaniem i sondą termiczną 6xGN1/1

Piec konwekcyjno- parowy to jedno z podstawowych urządzeń, niezbędne w każdej profesjonalnej kuchni. Innowacyjne rozwiązania techniczne gwarantują doskonałe rezultaty we wszystkich rodzajach obróbki termicznej. Piec konwekcyjno- parowy można wykorzystać do:

  • pieczenia
  • smażenia
  • grillowania
  • gotowania na parze
  • duszenia
  • blanszowania
  • rozmrażania
  • regeneracji potraw.

Piec konwekcyjny to oszczędność czasu, produktów i energii.

Najważniejsze cechy tego produktu:

  • model: 000.PK-6
  • producent: Kromet
  • liczba półek: 6
  • moc: 10,3 kW
  • zasilanie: 400 V
  • regulacja temperatury: 50°C- 250°C
  • podwójna szyba w drzwiach gwarantuje uzyskanie bezpiecznej temperatury na obudowie drzwi
  • uchylna szyba wewnętrzna
  • 2-stopniowy system otwierania i zamykania drzwi
  • sygnalizacja stanu "otwartych" drzwi
  • zawór bezpieczeństwa
  • wyjmowane prowadnice
  • wzdłużny układ pojemników
  • podświetlenie komory
  • higieniczna komora z zaokrąglonymi krawędziami i narożnikami oraz odpływem w dnie
  • wentylator z autorewersem
  • przycisk naparowania
  • sonda termiczna
  • UWAGA! Urządzenie zasilane na 400 V. Podłączenia elektrycznego może dokonać jedynie osoba posiadająca stosowne uprawnienia elektryczne.
  • blachy, ruszty do zakupienia osobno
  • do pieca można zakupić dedykowaną podstawę

Piec konwekcyjny z naparowaniem i sondą termiczną - czyszczenie

Piece konwekcyjne są obecnie niezastąpionym sprzętem w profesjonalnej gastronomii. W celu utrzymania ich w należytym stanie oraz przedłużenia żywotności zaleca się stosowanie przemysłowej chemii, która również dostępna jest w naszym sklepie - kliknij tutaj.

Przy twardości wody powyżej 4°dH wymagane jest podłączenie uzdatniacza do wody. Oferta uzdatniaczy do wody - kliknij tutaj.

Informacje dodatkowe

SKU 000.PK-6
Szerokość 75,0 cm
Głębokość 74,2 cm
Wysokość 70,0 cm
Pojemność 6 x GN1/1
Napięcie zasilania 400 V
Moc 10,3 kW

Tagi produktów

Użyj spacji aby rozdzielić tagi, apostrofów (') aby wpisać frazy.